Oosterse roerbak van biefstuk met groene paprika en bosui (culinair)
hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min
- 200 g biefstukpuntjes
- 1 groene paprika, in reepjes
- 1 bosje bosui, gesnipperde
Zelf toevoegen:
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 2 el zonnebloemolie
- 1 el sojasaus
- 1 el oestersaus
- 1 el Thaise vissaus of zout
- ½ el bruine suiker
- ½ el maizena
- Eventueel extra: blikje minimaiskolfjes, champignons, verse koriander, fijngesneden
Verhit de olie in een wok(pan) en bak op hoog vuur de biefstukreepjes. Vervolgens de paprikareepjes, de bosui en de knoflook. Voeg suiker toe en breng alles op smaak met de Oosterse sausen. Klop de maïzena los in een flinke scheut water. Voeg bij de roerbak en laat de saus even binden. Serveer met fijngesneden koriander.
