De Streekkrat van Week 34

Inhoud Week 34


  • heekfilet
  • zeekraal
  • desembrood van de Veldkeuken
  • aardbeien
  • Benoni-appels
  • bosbospeen
  • lollo biondo sla
  • spitskool
  • snijbonen
  • tomaten
  • Dore aardappels
  • bosje sjalotjes met loof
  • zakje basilicum-mix (thaise
  • citroen gewoon en paarse)
  • kwarteleieren
  • raathoning


Recepten


Heekfilet met wortelfriet en lente-ui
Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Kwartelei Amuse
Amuse voor 2 personen, 30 min

Basilicum Pesto
Smeersel voor 2 personen, 15 min

Bonen geitenkaas salade
Lunch / Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Appel aardbei salade
Voorgerecht voor 2 personen, 15 min

Belegd Desembroodje met Vis en honingmosterd dressing
Lunch / Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Tomaten Bospeen soep
Voorgerecht voor 4 personen, 30 min

Aardappelkoekjes
Bijgerecht voor 2 personen, 0 min



Wij zijn Femke de Kock en Manon Zoethout, beide tweedejaars Global Sustainability Science studenten aan de Universiteit van Utrecht. Koken is onze passie en dit doen wij al jaren met veel plezier. Wij hopen dat jullie met behulp onze lekkere recepten de schoonheid van de lokale producten van de streekmolen mogen ontdekken! Veel kookplezier!

 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap