Zoete aardappelrösti

Bijgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 400 gr aardappelen

Zelf toevoegen
  • 1 ei
  • 1 sjalotje of ui
  • 4 el olijfolie
  • zout en peper


Zoete aardappelrösti van

Schil de zoete aardappelen en rasp ze op de grove rasp. Klop in een kom een ei los en meng het, samen met wat zout en peper, door de aardappelrasp. Schil een sjalotje, snipper deze en voeg toe aan het mengsel. Verhit de olie in een koekenpan en maak van het mengsel een platte koek. Druk goed aan, zodat het één geheel wordt. Je kunt er ook kleinere koekjes van maken en deze apart bakken. Bak de rösti op matig vuur aan beide zijden goudbruin.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap