Aardappel & koolrabi frietjes met verse peterselie dip

Hoofdgerecht voor 2 personen, 50 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • Koolraab
  • 3 aardappels
  • peterselie

Zelf toevoegen
  • 150 gr mayonaise
  • Sap van halve citroen
  • 1 teentje knoflook
  • Olie
  • Peper/zout


Aardappel & koolrabi frietjes met verse peterselie dip van

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de koolrabi en aardappel in friet vorm. Als de oven voorverwarmt is leg dan de gesneden friet op een baklaat, voeg wat olie peper en zout toe en zet het in de oven, dit kan zo’n 40 minuten duren. Nu maken we ondertussen de peterselie dip. Gooi wat takjes peterselie, knoflook, peper, zout, halve citroen in de keukenmachine, als dit fijn is, voeg dan ook de mayonaise toe en meng dit geheel goed. De dipsaus is nu klaar. Wacht totdat de koolrabi en aardappel frietjes krokant en een beetje bruin worden.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap