Aardappelcurry met paksoi en witte kool

Hoofdgerecht voor 2 personen, 35 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 150 gram aardappelen
  • 1/2 witte kool
  • 1/2 paksoi
  • knoflookolie

Zelf toevoegen
  • 150 gram rijst
  • 1 ui
  • 250 gram sperziebonen
  • peper en zout
  • 0.5 cm gember
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 pakje groene curry
  • 2 tenen knoflook


Aardappelcurry met paksoi en witte kool van

Breng een pan met water aan de kook en bereid de rijst zoals staat aangegeven op de verpakking. Snipper de ui en knoflook, en snij de gember, aardappel, sperziebonen, witte kool en paksoi in kleinere stukjes. Verhit een grove scheut knoflookolijfolie in de wokpan en voeg hier de ui, knoflook en gember aan toe. Voeg later ook de aardappel toe met de groene curry paste. Na 5 minuten kunnen de overige groentes worden toegevoegd. Wanner het geheel wat zachter is geworden kan de kokosmelk worden toegevoegd. Giet de rijst af wanneer deze gaar is, verdeel het over de borden en schep er wat van de curry overheen.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap