Andijvie stamppot met Sali-saucijzen

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 500 gram aardappelen
  • 250 gram andijvie
  • 2 sali-saucijsjes

Zelf toevoegen
  • peper en zout
  • 15 gram boter
  • 50 ml melk


Andijvie stamppot met Sali-saucijzen van

Schil 500 gram aardappelen en snijd ze in ongeveer gelijke stukken. Zet een pan op het vuur met een laagje water en kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Snijd ondertussen kleine stukjes van de saucijsjes en bak deze in een pan met wat olie gaar. Snijd nu ook dunne reepjes van de andijvie. Voeg 50 ml melk en 15 gram boter toe aan de aardappelen en stamp het geheel fijn. Zet de pan vervolgens op laag vuur en schep beetje bij beetje wat van de andijvie door de puree. Herhaal deze stap totdat de andijvie er allemaal doorheen is geroerd. Breng het geheel op smaak met peper en zout, en garneer met de saucijsjes.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap