Andijviestamppot met kaasblokjes en runderworstjes of kaasburger (basis)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 500 gram Agria aardappelen
  • 1 stronk andijvie
  • 2 runder worstjes of kaasburgers

Zelf toevoegen
  • 50 gram jong belegen kaas
  • Een scheut melk
  • Versgemalen nootmuskaat


Andijviestamppot met kaasblokjes en runderworstjes of kaasburger (basis) van

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in 20 minuten gaar. Pureer de aardappelen en maak er met een scheut melk en wat verse nootmuskaat een lobbige puree van. Was de andijvie, snijd deze in reepjes en meng het rauw door de aardappelpuree. Snijd de jong belegen kaas in kleine blokjes en meng dit door de stamppot. Bak de runder worstjes of de kaasburgers. Serveer de stamppot op een mooie herfstdag. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap