Appel-bietensalade

Lunchgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 2 appels
  • 2 choggia bieten

Zelf toevoegen
  • 125 pecannoten
  • 1 eetlepel appelcider
  • 3 eetlepels olijfolie
  • ┬Ż theelepel mosterd
  • Snufje suiker
  • Zeezout en versgemalen peper


Appel-bietensalade van

Schil de bieten, snijd ze in plakken en kook ze ongeveer 15 minuten tot ze beetgaar zijn. Schil de appels en snijd ook deze in plakjes. Meng de appel met de bietjes als deze gaar zijn. Hak de noten fijn en strooi het over de appels en bieten. Meng voor de dressing de cider, olijfolie, mosterd en suiker goed door elkaar. Schenk de dressing over de salade. Maak het geheel af met zeezout en wat versgemalen peper. Serveer de salade met een versgebakken plak brood. De appel-bietensalade kan zowel koud als lauwwarm worden gegeten. Eet smakelijk!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap