Appelbollen met amandelspijs

Nagerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 2 appels

Zelf toevoegen
  • 2 plakken bladerdeeg
  • 25 gram suiker
  • 1 goede snuf kaneel
  • 25 gram amandelspijs


Appelbollen met amandelspijs van

Verwarm de oven voor op 220┬░C. Schil de appels, verwijder de klokhuizen met een appelboor. Ontdooi de plakken bladerdeeg en rol ze uit, zo dun als mogelijk. Zet op iedere op plak bladerdeeg een appel. Meng de suiker met het kaneel. Strooi wat van het kaneelsuiker in het gat van het klokhuis en vul het verder op met amandelspijs. Vouw de plakken bladerdeeg om de appels heen en plak met een beetje water de randjes van het bladerdeeg aan elkaar. Rol de gesloten pakketjes door de rest van de kaneelsuiker. Zet de appels op een vel bakpapier en een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de appelbollen in 20 minuten gaar.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap