Appel-peren havermout crumble

Nagerecht voor 4 personen, 45 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1 appel
  • 2 peren

Zelf toevoegen
  • 100 gram havermout
  • 50 gram ongezouten boter
  • 50 gram suiker
  • Halve citroen
  • Handje witte rozijnen


Appel-peren havermout crumble van

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de havermout, boter en suiker tot een kruimelige deeg. Laat de rozijnen weken in een bakje met water. Was en schil de appel en peren. Snijd deze in kleine blokjes en pers de sap van een halve citroen hierover uit. Meng hier ook de rozijnen doorheen. Vet een ovenschaal in met boter. Doe hierin het appel-peer mengsel en verkruimel het deeg eroverheen. Bak de crumble 30 minuten in de voorverwarmde oven.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap