Appelsoufflé (culinair)

Nagerecht voor 2 personen, 40 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 2 Delcorf appels
  • 2 lasagnebladen

Zelf toevoegen
  • 4 eieren
  • Snufje zout
  • 100 gram kokosrasp
  • ½ theelepel vanillesuiker


Appelsoufflé (culinair) van

Verwarm de oven voor op 175°C. Splits de eieren en klop in een vetvrije kom de eiwitten met een snufje zout stijf. Schil de appels en pureer deze in een keukenmachine of blender. Voeg hier het eigeel en de vanillesuiker aan toe. Roer vervolgens de kokosrasp er doorheen. Meng het appelmengsel voorzichtig door de eiwitten en giet het geheel in een ovenschaal. Bak de appelsoufflé af in de oven gedurende 35-40 minuten. Serveer de appelsoufflé direct na het bereiden. Een soufflé heeft helaas de eigenschap snel in te zakken. Eet smakelijk.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap