Appeltaart met yoghurt

Nagerecht voor 2 personen, 45 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 2 appels
  • 100 ml boerenyoghurt

Zelf toevoegen
  • 4 eieren
  • 200 gram bloem
  • 170 gram suiker
  • 1 theelepelkaneel
  • 2 zakjes vanille suiker
  • 150 ml olie
  • ½ zakje bakpoeder
  • Handje amandelschaafsel


Appeltaart met yoghurt van

Verwarm de oven voor op 180°C. Neem mengkom en klop daarin de eieren met de suiker tot een schuimige massa. Voeg de olijfolie en de yoghurt toe. Meng daarna in delen de bloem en het bakpoeder toe. Meng alles goed door elkaar zodat er geen klontjes ontstaan. Giet het mengsel in een bakvorm. Verwijder het klokkenhuis van de appels en snijd de appels in plakjes. Leg de plakken appel in de bakvorm en zet deze in de voorverwarmde oven. Bak de taart in 30 minuten gaar. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap