Asperges uit de oven met een gekookt ei

Hoofdgerecht voor 2 personen, 45 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 500 gram asperges
  • 4 eieren

Zelf toevoegen
  • 2 teentjes knoflook
  • peper
  • zout
  • olie


Asperges uit de oven met een gekookt ei van

Verwarm een oven voor op 220 graden. Was de asperges en breek het uiteinde van de asperge af. Zet een pan op het vuur en kook wat water. Leg de asperges in een ovenschaal, pers 2 teentjes knoflook uit, en doe dit met wat olie, peper en zout over de asperges. Zet de asperges zo’n 25 minuten in de oven. Schud de ovenschaal soms zodat de andere kanten van de asperge ook mooi goudbruin kunnen worden. Kook de eieren zo’n 6 minuten in kokend water, spoel ze daarna af onder koud water zodat de schil er makkelijk afgaat. Haal na ongeveer 25 minuten de asperges uit de oven, serveer met een eitje en eventueel de hasselback patatoe


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap