Aspergesoep

Lunch Of Voorgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 400 gram asperges

Zelf toevoegen
  • 1 liter bouillon (kip)
  • 2 stukjes foelie
  • Zout en versgemalen peper


Aspergesoep van

Snijd het houtachtige deel van de onderkant van de asperges af en schil de asperges. Breng in een grote pan een liter water aan de kook met daarin de schillen en de kontjes van de asperges en de folie. Voeg wat zout toe en laat het geheel 15 minuten koken. Haal de schillen, kontjes en foelie uit de pan en voeg de asperges en een blokje kippenbouillon toe. Laat dit 15 minuten meekoken. Pureer de asperges als deze gaar zijn. Pureer dit langer of korter naar eigen smaak. Breng de soep op smaak met versgemalen peper. Serveer een dikke plak brood uit de Streekmolenkrat bij de soep. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap