Aubergineschotel met brie

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 1 aubergine
  • ½ brie

Zelf toevoegen
  • 300 gram witte rijst
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden
  • 75 gram gemengde noten


Aubergineschotel met brie van

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het kontje en het kroontje van de aubergine en snijd het vruchtvlees in blokjes. Zet een wok of hapjespan op het vuur en verhit hierin de olijfolie. Roerbak de aubergine een minuut of 5. Voeg dan de kruiden en de gehakte noten toe. Schep de rijst er doorheen en meng alles goed door elkaar. Breng het geheel op smaak met wat zout en versgemalen peper. Snijd de brie in blokjes en schep dit door de rijst met aubergine. Verwarm het gerecht nog even goed zodat de brie smelt voordat je het serveert. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd in heel Nederland!

waddeneilanden uitgezonderd

© Streekmolen BV 2018 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Privacy statement · Sitemap