Balsamico peren met papardelle

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 3 peren

Zelf toevoegen
  • 400 gram papardelle
  • 100 gram walnoten
  • 150 gram gorgonzola
  • 1 eetlepel boter
  • 2 eetlepels balsamico
  • 4 eetlepels olijfolie


Balsamico peren met papardelle van

Kook de papardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gorgonzola in blokjes. Schil de peren, snijd ze in de lengte door en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in partjes. Zet een koekenpan op het vuur en rooster de walnoten in de droge pan. Neem de walnoten uit de pan en smelt in de pan de boter. Bak de parten peer in de boter. Blus het af met de balsamico en breng het kort aan de kook. Giet de pasta af en voeg de peren en de walnoten er aan toe. Meng het geheel, breng het op smaak met zout en peper. Verdeel de gorgonzola over de pasta. Serveer het gerecht met wat verse rucola. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap