Biefstukpuntjes met snelle rode-wijnsaus

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 200 g biefstukpuntjes

Zelf toevoegen
  • 100 g boter
  • ½ dl vleesfond
  • een flinke scheut rode wijn
  • zout en peper


Biefstukpuntjes met snelle rode-wijnsaus van

Bestrooi de biefstukjes met zout en peper en bak ze in een paar eetlepels boter op een hoog vuur rondom bruin en tot de gewenste gaarheid. Haal ze uit de pan en bewaar onder aluminiumfolie. Giet de rode wijn in de pan en laat even flink bruisen. Roer goed. Voeg dan de fond toe en laat weer even indampen. Draai dan het vuur laag en voeg, per eetlepel, de resterende boter toe. Roer goed. Breng de saus op smaak met zout en peper.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap