Bietencarpaccio met postelein

Voorgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 500 gram bietjes
  • 40 gram postelein

Zelf toevoegen
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 3 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 40 gram Parmezaansekaas
  • vers gemalen peper


Bietencarpaccio met postelein van

Snijd het eventuele loof van de bietjes, schil de bietjes en kook ze in water gaar in ongeveer 20 minuten. Laat de bietjes afkoelen tot ze lauwwarm zijn. Schaaf ze dan in dunne plakjes en leg de plakjes op een bord. Maal er verse peper over heen. Snijd de Parmezaanse kaas in dunne flinters en verdeel de kaas over de carpaccio. Garneer het geheel met de postelein. Eet smakelijk.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap