Hoofdgerecht voor 2 personen, 45 min
Verwarm de oven voor op 180°C. Roer in een kom de geitenkaas met de eieren zacht. Rasp de schil van de citroen en meng dit met de crème fraiche en de tijmblaadjes door het kaas-eimengsel. Schil de bietjes en halveer ze. Kook de bietjes in 20 minuten gaar. Snij van de bladerdeegplakken cirkels (makkelijk is het om ze met een kookring uit te steken. Prik er met een vork wat gaatjes in. Vet de quichevormpjes in en druk de bladerdeegrondjes er in. Vul de vorm met het kaas-eimengsel en leg hierin de gehalveerde bietjes. Zet de vorm in de oven en bak de taartjes in 25 gaar. Serveer de bietentaartjes met een salade van lollo bionda met een dressing van het sap van een halve citroen met 3 eetlepels olijfolie, zout en versgemalen peper. Smakelijk eten.
Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!
© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap