Bloemkoolsteak

Lunch voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1 bloemkool
  • 4 sneetjes desembrood

Zelf toevoegen
  • Feta
  • Handje rozijnen
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Olijfolie


Bloemkoolsteak van

Meng de kerrie-, paprika- en komijnpoeder met olijfolie tot een papje. Laat de rozijnen weken in een bakje met water. Snijd de bloemkool in dikke plakken en besmeer de plakken aan beide kanten met het kruiden mengsel. Verhit een pan met een klein scheutje olijfolie en bak de bloemkoolplakken aan beide kanten gaar in ongeveer 4 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de bloemkoolplakken met rozijnen, feta en een geroosterd broodje.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2018 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Privacy statement · Sitemap