Boerenbrood met zalm en dilleyoghurt

Lunchgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • ┬Ż komkommer
  • 200 gram buffelyoghurt
  • 4 plakken brood uit de Streekmolenkrat

Zelf toevoegen
  • 4 plakken gerookte zalm
  • 3 takjes verse dille
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout en peper


Boerenbrood met zalm en dilleyoghurt van

Was de komkommer en snijd het fijn. Snijd de zalm in reepjes. Was de dille, dep het droog en hak het fijn. Houd een paar sprietjes apart om te garneren. Schep de yoghurt in een kommetje, meng de olijfolie, fijngehakte dille, zout en peper goed door elkaar. Bereid het brood volgens de aanwijzigen en snijd er dikke plakken van. Bestrijk de plakken brood met de dille-yoghurt, verdeel de zalm over het brood en garneer met de overgebleven dille. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap