Borrelbrood met camambert en knoflook

Borrel voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • Half stokbrood

Zelf toevoegen
  • Camambert
  • Roosmarijn
  • 4 teentjes knoflook
  • Olijfolie


Borrelbrood met camambert en knoflook van

Verwarm de oven voor om 200 graden. Snijd het stokbrood door de helft. Snijd aan de bovenkant van het stokbrood ruitjes van 1,5 bij 1,5 cm en snijd niet helemaal door tot de bodem. Laat ongeveer 1 cm over aan de onderkant. Snijd plakjes van de camambert. Pel de knoflook teentjes en snijd deze fijn in zo klein mogelijke stukjes. Doe in elke snee een plakje camambert en verdeel ook de knoflook over het brood. Besprenkel het stokbrood met wat olijfolie en roosmarijn en bak het brood vervolgens 12 minuten in de oven. Heerlijk met een glaasje rosé op een zomerse avond.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap