Borsjt (bietensoep)

Lunchgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 2 grote bieten

Zelf toevoegen
  • 1 liter groentebouillon
  • 1 eetlepel citroensap
  • Peper en zout
  • 1 eetlepel dilletopjes
  • 4 eetlepels zure room


Borsjt (bietensoep) van

Schil de bieten, snijd ze in kleine blokjes en kook de blokjes biet gaar in de bouillon. Voeg als de bieten gaar zijn, het sap van de citroen toe en voeg zout, peper en dille toe. De soep heeft een licht zure smaak, zoals het hoort. Meng de ingrediƫnten door elkaar en pureer de soep tot een glad geheel. Schep de soep in een mooie soepkom en schep er een eetlepel zure room op. Serveer het gerecht direct. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap