Broccoli pannenkoeken

Hoofdgerecht voor 2 personen, 25 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 250 gram pannenkoekenmix
  • ¼ broccoli

Zelf toevoegen
  • 250 ml melk
  • 1 ei
  • snufje zout
  • olie of boter
  • 25 gram Parmezaanse kaas
  • 1 snufje nootmuskaat


Broccoli pannenkoeken van

Maak het pannenkoekenbeslag. Doe de pannenkoekenmix in een kom met een snufje zout. Voeg het ei toe en giet de melk erbij terwijl je het beslag mengt. Snijd van de broccoliroosjes zoveel mogelijk van de steeltjes weg zodat alleen ‘de bloem’ over blijft. Meng de broccoli door het pannenkoekenbeslag en breng het verder op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Meng als laatste de geraspte Parmezaanse kaas door het beslag. Meng het met een mixer. Bak de pannenkoeken in de olie of boter goudbruin. Serveer de broccoli pannenkoeken met een tomatensalsa (zie een van de andere recepten van deze week). Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap