Broodfondue

Bijgerecht voor 2 personen, 45 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • paneer
  • 1 brood

Zelf toevoegen
  • knoflookteentje
  • roosmarijn
  • dip groentes


Broodfondue van

Verwarm een oven voor op 200 graden. Snijd een gat in de vorm van de Paneer (kaas) in het brood. Zorg dat het zorgvuldig gebeurt zodat je naderhand het bovenkantje van het brood als deksel kan gebruiken. Voeg wat roosmarijn en knoflookteentjes toe naar smaak. Doe de paneer in het brood, en leg vervolgens het korstje van het brood er bovenop. Doe het brood nu zo'n 15 minuten in de oven, en kijk af en toe of het niet aanbrandt. De kaas moet lekker warm en zacht geworden zijn, zodat je nu met groentes naar keuzen of het brood zelf (van de zijkanten) kan dippen.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap