Broodsalade met bloemkool

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1/2 stokbrood
  • 1/2 bloemkool
  • Peterselie
  • 2 tomaten

Zelf toevoegen
  • 1/2 bos radijs
  • 1 knoflookteen
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 tl komijnpoeder
  • peper en zout
  • feta
  • olijfolie


Broodsalade met bloemkool van

Pel de knoflookteen en snijd fijn. Zet een pan met water op het vuur. Snijd de bloemkool in roosjes en kook 3 minuten in de pan. Giet vervolgens af en zet apart. Snijd ondertussen de radijs in partjes en de tomaat in stukjes. Hak de peterselie fijn. Zet een koekenpan op het vuur met olijfolie en voeg de knoflook toe. Bak vervolgens de bloemkool op hoog vuur, voeg in de laatste minuut de tomatenblokjes toe. Doe de groenten in een grote kom, breng op smaak met de komijn en kerriepoeder. Scheur of snijd het brood in stukken en bak in de pan voor ongeveer 5 minuten. Voeg dit ook toe aan de grote kom, samen met de radijs en vijgehakte peterselie. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de feta in kleine stukjes en garneer daarmee de salade.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap