Choggiabiet Carpaccio met geitenkaas

Lunch/voorgerecht voor 2 personen, 45 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 2 choggiabieten
  • geitenkaas

Zelf toevoegen
  • rucola
  • walnoten
  • balsamico-dressing


Choggiabiet Carpaccio met geitenkaas van

Kook eerst de bieten 45 minuten lang totdat ze zacht zijn, spoel ze daarna af met koud water en laat ze afkoelen. Pak een kaasschaaf, snijd nu dunne plakjes van de biet. Het mooie is dat deze specifieke biet ringen heeft, dus zorg dat je de biet zo snijdt dat de ringen mooi zichtbaar zijn. Leg de bietenplakjes mooi neer op een bord net zoals met carpaccio. Voeg hierna wat rucola sla toe, wat stukjes geitenkaas, walnoten en als dressing een stroperige balsamico-dressing.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap