Curry met aardappel, bloemkool, wortel en ui

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 1 ui
  • 2 wortels

Zelf toevoegen
  • 1 cm gember
  • ¼ rode peper
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 tl-kerriepoeder
  • 100 ml kokosmelk
  • ½ bloemkool
  • 1 glaasje water
  • Koriander en limoensap


Curry met aardappel, bloemkool, wortel en ui van

Snijd de gember, een rode peper (zonder zaadlijsten en zaadjes), de ui en den knoflook in kleine stukjes. Zet een pan op het vuur en voeg wat olie toe. Voeg de kruiden toe aan de pan. Snijd vervolgens de aardappels met schil, de bloemkool en de wortel in kleine stukjes. Voeg de groentes en de aardappels toe aan de pan met de kokosmelk, de kerriepoeder, en een glaasje water. Laat het geheel gaarkoken, dit kan zo’n 15 a 20 minuten duren. Garneer met eventueel wat koriander en limoensap.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap