Curry met bloemkool en aardappel

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • ┬Ż bloemkool
  • 300 gram aardappelen
  • 2 tomaten

Zelf toevoegen
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 eetlepel hot curry poeder
  • 1 knoflookteen
  • 1 ui


Curry met bloemkool en aardappel van

Was de aardappelen. Zet een pan op met water en een snufje zout en kook hierin de aardappelen halfgaar. Giet het water af en snijd de aardappelen in blokjes. Pel en snijd de ui en de knoflookteen in stukjes. Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de tomaten in stukjes. Verhit een pan met olijfolie en fruit hierin de ui even kort. Voeg de knoflook en een eetlepel curry poeder toe en laat de kruiden intrekken. Schep hierna de bloemkool, aardappel en tomatenstukjes erdoor en bak 3-4 min. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel afgedekt 10-15 min staan. Lekker om te serveren met een mengsel van Griekse Yoghurt en gemalen komijn.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap