Curry met paneer en andijvie

Hoofdgerecht voor 2 personen, 35 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 100 gram paneer
  • andijvie
  • aubergine
  • pastinaak
  • tomaat

Zelf toevoegen
  • hot curry poeder
  • kokosmelk
  • 1 cm gember
  • 1 naanbrood


Curry met paneer en andijvie van

Snijd de andijvie grof en de aubergine, paneer en tomaat in stukjes. Schil de pastinaak en gember en snijd ook in stukjes. Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een diepe pan op het vuur met een scheutje olijfolie en bak hierin de gember en pastinaak samen met 1 tl. hot curry poeder. Voeg vervolgens de andijvie en aubergine toe met nog 1 tl. hot curry poeder. Roerbak dit 5 minuten door. Voeg hierna de tomaat toe en roer nog 1 minuut mee. Doe vervolgens de kokosmelk bij de groenten en laat de pan met een deksel erop op het vuur staan. Zet een koekenpan met olijfolie op het vuur en bak hierin de paneer stukjes ongeveer 7 minuten. Doe ondertussen het naanbrood in de oven. Laat de curry nog 5 minuten doorkoken op laag vuur. Serveer met naanbrood en gebakken paneer.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap