Eierkoek met kersencompote

Nagerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 2 eierkoeken
  • 250 gram kersen

Zelf toevoegen
  • 25 gram witte basterdsuiker
  • 1 el maïzena
  • Poedersuiker


Eierkoek met kersencompote van

Ontpit de kersen en doe de kersen samen met de basterdsuiker in een koekenpan. Als het te droog is of gaat aankoeken, een heel klein scheutje water toevoegen. Verwarm totdat de kersensap vrijkomt. Zet het vuur lager. Voeg vervolgens al roerend 1 el maïzena toe en blijf roeren totdat het gebonden is en de juiste dikte heeft. Neem de eierkoeken, verdeel de kersencompote over de eierkoeken en garneer deze met een beetje poedersuiker. Heerlijk als toetje of voor bij de koffie!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap