Eiersalade met Paasbrioche

Brunchgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 4 eieren
  • 1 Paasbrioche brood

Zelf toevoegen
  • 1 bakje tuinkers
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt of 1 eetlepel Griekse yoghurt en 1 eetlepel mayonaise
  • 1 sjalotje
  • 1 snufje paprikapoeder
  • 1 snufje kerriepoeder
  • Zout en peper


Eiersalade met Paasbrioche van

Kook de eieren in 10 minuten hard. Houd ze onder de koude kraan en laat ze iets afkoelen. Snipper in de tussentijd het sjalotje. Meng de mosterd met de yoghurt / mayonaise door elkaar en meng het paparika- en kerriepoeder en het sjalotje er door heen. Pel de eieren en snijd ze in fijne stukjes. Meng ook de eieren door de yohgurt/mayonaise. Verdeel als laatste de fijngeknipte tuinkers over de salade. Serveer de eiersalade met het Paasbrioche brood. Fijne Paasdagen!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap