Eikenbladsla wraps met cherrytomaat en asperge

Voorgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • Eikenbladsla
  • Asperge
  • Aardappel
  • Frambozenmosterd

Zelf toevoegen
  • Knoflook
  • Olie
  • Peper/zout
  • Cherrytomaatjes


Eikenbladsla wraps met cherrytomaat en asperge van

Breng wat water aan de kook. Was eerst de aardappels en snijd ze daarna in kleinere stukjes. De schil hoeft niet verwijderd te worden. Bak in een pan de asperges totdat ze wat zachter zijn met wat knolooflook peper en zout. Een tip voor de asperges: vouw in hoeverre het lukt de uiteindes dubbel, op het punt waar het knakt kan het onderste deel verwijderd worden, verder hoeven ze niet geschild te worden. Wanneer de aardappels gekookt zijn, mogen deze geprakt worden met een vork. Pak een blad sla en leg hier wat van het aardappelmengsel op, en wat van het frambozenmengsel. Voeg hierna de asperge toe over de lengte, en wat halve Cherrytomaatjes. Snijd de “wrap” nu doormidden, en geniet van een heerlijke gezonde asperge wrap.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd in heel Nederland!

waddeneilanden uitgezonderd

© Streekmolen BV 2018 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Privacy statement · Sitemap