Gebakken ganzenborstfillet

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 2 stukken ganzenborstfillet

Zelf toevoegen
  • bakboter
  • peper, zout


Gebakken ganzenborstfillet van

Snijd de huid in ruitjes van 1 cm bij 1 cm tot aan het vlees. Het bovenste gedeelte van de gans bestaat uit vet. Bak eerst de vette kant van de gans voor ongeveer 10 minuten. Zorg ervoor dat je een pan hebt met een antiaanbaklaag, er is geen vet nodig. Draai de haas om en bak de andere kant nog 5 minuten. De gans kan rosé gegeten worden. Serveer eventueel met de gegrilde bospeen met krieltjes.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap