Gebraden kippendij met knoflook en wiite wijn

Hoofdgerecht voor 2 personen, 45 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 240 gram kippendij

Zelf toevoegen
  • 25 gram boter
  • 2 el olijfolie, extra vierge
  • 2 takjes rozemarijn
  • 6 tenen knoflook, gekneusd
  • 300 ml witte wijn


Gebraden kippendij met knoflook en wiite wijn van

Verwarm de oven voor op 200┬░C. Verhit de boter en de olijfolie op middelhoog vuur in een grote ovenvaste pan met een goed sluitend deksel. Bestrooi de kip met zeezout en vers gemalen peper. Leg de kip met de velkant onder in de pan en braad hem in 10 minuten rondom goed bruin Voeg de rozemarijn, knoflook en witte wijn toe en laat 1 minuut koken. Leg het deksel op de pan en zet de kip 30 minuten in de oven. Serveer de gebraden kippendij met de Italiaanse boontjes. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap