Gegratineerde spinazietortilla

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 200 gram spinazie
  • 2 eieren

Zelf toevoegen
  • 100 gram zongedroogde tomaatjes
  • 4 tortilla wraps
  • 1 bol mozzarella
  • 250 ml crème fraiche
  • 200 gram hamreepjes (kan ook vega)
  • 2 eetlepels olijfolie


Gegratineerde spinazietortilla van

Verwarm de oven voor op 175°C. Was de spinazie, laat het uitlekken en snijd het in grove stukken. Snijd de zongedroogde tomaatjes fijn. Klop de eieren met zout en peper los en met de crème fraiche (en eventueel de hamreepjes) er door heen. Voeg de spinazie en zongedroogde tomaatjes er ook door heen. Vet met de olijfolie een ovenschaal in. Leg de tortilla’s op het werkblad en verdeel het spinazie-ei-mengsel over de tortilla’s. Rol de tortilla’s op en leg ze met de sluiting naar beneden in een ovenschaal. Snijd de mozzarella in plakken en verdeel deze over de wraps. Zet de schaal in de oven en bak de wraps in 25 minuten goud bruin.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap