Gekarameliseerde appel op roggebrood

Voorgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 20 partjes appel
  • roggebrood

Zelf toevoegen
  • 150 gram blauwe schimmelkaas
  • 2 stengels bleekselderij
  • poedersuiker
  • 50 gram walnoten


Gekarameliseerde appel op roggebrood van

Schil de appels en snijd er dunne partjes van. Bestrooi de appels met poedersuiker. Zet een koekenpan op het vuur en smelt hierin wat boter. Het lekkerste resultaat krijg je met roomboter. Bak de partjes appel aan beide kanten tot ze mooi kleuren. Schil de stengels bleekselderij en snijd de stengels in stukjes. Brokkel de blauwe schimmelkaas en meng deze met de bleekselderij en de gehakte walnoten. Neem een stuk roggebrood en besmeer deze met het kaasmengsel. Garneer het roggebrood met de gebakken appelpartjes. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap