Gekookte Flower Sprouts met wild chippolataworstjes

Hoofdgerecht voor 2 personen, 40 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 200 gram Flower Sprouts
  • 2 wild chippolataworstjes
  • 4 aarappelen

Zelf toevoegen
  • 25 gram boter
  • Zout en peper


Gekookte Flower Sprouts met wild chippolataworstjes van

Snijd het kontje van de flower sprouts. Was de flower sprouts en kook ze vervolgens in water met wat zout in 3-4 minuten beetgaar. Giet het water vervolgens af en leg de boter in plakken op de flower sprouts, maal er wat verse peper en wat zout over heen. Schil de aardappelen en was ze goed schoon. Snijd ze in parten en kook ze in 15 minuten gaar. Bak de aardappelen even kort in wat boter tot ze goudbruin en knapperig zijn. Bereid de wild chippolataworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de gebakken aardappelen en de flower sprouts over de borden en serveer het wild chippolataworstje bij het gerecht. Smakelijk eten


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap