Gepofte aardappelen met wildstoof

Hoofdgerecht voor 2 personen, 70 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 2 grote aardappelen
  • wildstoof

Zelf toevoegen
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 1 knoflookteen
  • bieslook
  • boter


Gepofte aardappelen met wildstoof van

Verwarm de oven voor op 200 graden. Boen de aardappelen en wikkel in aluminiumfolie. Bak de aardappelen 60 minuten in de oven. Was de paprika, verwijder het vruchtvlees en snijd door de helft. Doe na 40 minuten de paprika helften, met de bolle kant naar boven, bij de aardappelen in de oven. Snijd ondertussen de ui in grove stukken en pers de knoflook. Zet een pan met boter op het vuur en bak hierin de ui en knoflook op laag vuur in ongeveer 15 minuten gaar. Voeg een scheutje melk toe als je een jus wilt. Verwarm in een ander pannetje de kant en klare wildstoof. Haal de aardappelen en paprika uit de oven. Snijd de aardappelen open en vul met de ui en knoflook (jus). Snijd de bieslook fijn en strooi over de aardappelen. Vul de paprika helften met de wildstoof. Serveer de gevulde aardappel naast de met wildstoof gevulde paprika. Eet smakelijk!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap