Geroosterde aubergine en witlof op een krokant broodje

Voorgerecht voor 2 personen, 40 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • ┬Ż aubergine
  • 2 stronkjes witlof
  • 1 hamburger
  • 2 sneetjes brood
  • 2 blaadjes sla
  • Jam naar smaak

Zelf toevoegen
  • Olie, peper, zout


Geroosterde aubergine en witlof op een krokant broodje van

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd plakjes van de aubergine, witlof, hamburger en brood. Besmeer alles met een beetje olie, peper en zout, en leg vervolgens alles op de bakplaat ( van elkaar gescheiden en alles moet wat ruimte hebben). Laat dit vervolgens 30 minuten in de oven zitten. Het brood mag na 7/8 minuten omgedraaid worden en het mag er na 15 minuten uit (op gevoel). Als alles klaar is na ongeveer 30 minuten, haal het dan uit de oven. Besmeer het brood met een klein laagje Jam en leg daarop een blaadje sla, voeg vervolgens steeds eerst een stukje aubergine toe, dan de witlof en dan de hamburger, herhaal deze stap totdat het broodje vol is.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap