Paksoi met chili-knoflookolie

Hoofdgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1 paksoi

Zelf toevoegen
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 ml arachideolie
  • 10 gram chilivlokken
  • Zout


Paksoi met chili-knoflookolie van

Pel de knoflook en snijd het in plakjes. Verwarm de arachideolie in een koekenpan en bak hierin de knoflook. Voeg de chilivlokken toe, zet het vuur uit en laat het afkoelen. Maak in de tussentijd de paksoi schoon. Zet een wok of hapjespan op het vuur en doe daarin de gesneden paksoi met wat water. Leg een deksel op de pan en stoom de groente gaar in een paar minuten. Giet het water af en strooi wat zout over de paksoi. Besprenkel de paksoi daarna met de konloof-chili-olie. Serveer het gerecht met gebakken oesterzwammen en rijst. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap