Gevulde aardappel met coeur de boeuff en tartaar (culinair)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 40 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 2 grote aardappelen
  • 0,5 bolletje bosknoflook
  • 125 gram tartaar
  • 200 gram coeur de boeuff

Zelf toevoegen
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 60 gram champignons
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 2 eetlepels olie om in te bakken
  • Zout, peper, paprikapoeder naar smaak


Gevulde aardappel met coeur de boeuff en tartaar (culinair) van

Borstel de aardappelen schoon en kook ze in de schil in ongeveer 20 minuten gaar. Snijd in de tussentijd de ui, paprika en tomaat in kleine stukjes. Snijd de champignons in plakjes en pers de knoflook. Fruit de ui met de knoflook in de olie, voeg de tartaar toe en bak deze al roerend bruin. Voeg vervolgens de paprika, de champignons en tomaat toe. Voeg zout, peper of paprikapoeder naar smaak toe. Zet het vuur laag en laat het gedurende 20 minuten zachtjes doorkoken. Dit wordt de vulling voor de aardappel. Snijd de gare aardappel over de lengte in en haal het vruchtvlees uit de aardappel. Meng het vruchtvlees met de crème fraîche en vul de uitgeholde aardappel hiermee. Schep het gehaktmengsel op de aardappels en serveer ze. Eet smakelijk.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap