Gevulde omelet (basis)

Lunchgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 3 eieren
  • 1 klein bosje paksoi
  • 1 handje taugé

Zelf toevoegen
  • 3 eetlepels yoghurt (naturel)
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels sojasaus
  • Scheutje olijfolie of boter om te bakken
  • Peper en zout naar smaak


Gevulde omelet (basis) van

Verwijder het kontje van de paksoi, splits de paksoi in de stengels en de groene bladeren. Snijd het in kleine stukjes. Pel de ui en snipper deze. Pers het teentje knoflook. Doe de eieren in een mengkom met de naturel yoghurt en kluts het. Verhit in een koekenpan de boter of olie en fruit hierin het gesnipperde uitje met de knoflook. Voeg het witte gedeelte van de paksoi toe en bak dit even mee. Voeg na 5 minuten de groene bladeren, de taugé en de sojasaus toe. Zet het aan de kant, maar houd het warm. Verwarm opnieuw wat boter of olie en bak hierin de geklutste eieren. Bak de omelet aan beide zijden. Leg de omelet op een bord, vul de omelet met het groentenmengsel en vouw de omelet dubbel. Serveer met een dikke plak brood uit de Streekkrat. Eet smakelijk!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap