Gevulde portobello's

Voorgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 2 portobello champignons

Zelf toevoegen
  • 1 el olijfolie
  • 1/2 limoen
  • 1 takje verse tijm
  • 50 gram blauwe kaas


Gevulde portobello's van

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk de champignons dun met olie en bestrooi ze met zout en peper. Rasp 1/2 theelepel van de groene limoenschil af. Prak de limoenschil en de tijmblaadjes door de kaas en breng op smaak met peper. Verdeel het blauwe kaas mengsel op de onderkant van de portobello's. Mocht je niet van blauwe kaas houden, kan je dit ook recept ook lekker maken met parmazaanse kaas. Leg de portobellos in een ovenschaal, en bak het zo'n 20 minuten totdat de kaas lekker gesmolten is.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap