Gevulde raapjes met ricotta en groenten

Bijgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 250 gram raapjes
  • 300 gram andijvie

Zelf toevoegen
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 prei
  • 1 bakje roomkaas
  • Parmezaanse kaas
  • 1 ei


Gevulde raapjes met ricotta en groenten van

Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet een pan met water op het vuur en kook de raapjes in 12 minuten gaar. Snijd vervolgens de kapjes eraf en hol de raapjes uit. Hak de inhoud fijn. Snijd de ui, knoflook, prei en andijvie heel fijn. Verhit een pan met olie op het vuur. Fruit eerst de ui en knoflook en voeg daarna de prei en andijvie toe. Voeg ook de inhoud van de raapjes, de roomkaas, de parmezaan en een ei toe. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Meng de raapjes met het mengsel uit de pan en bak ze 10 minuten in de oven.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap