Gevulde soep met veel groenten

Hoofdgerecht voor 3 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • Stronk bleekselderij
  • 2 winterpenen
  • 2 knoflooktenen

Zelf toevoegen
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 blik cannellini bonen
  • 2 bouillonblokjes
  • Italiaanse kruiden
  • Parmezaanse kaas
  • Olijfolie


Gevulde soep met veel groenten van

Was de bleekselderij en snijd in stukjes van 1 cm breed. Snijd de winterpeen in kleine stukjes. Pel en snijd de knoflooktenen. Zet een grote steelpan (het liefst met dikke bodem) op het vuur met een scheutje olijfolie. Bak hierin de knoflook, bleekselderij en winterpeen. Roerbak dit voor ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe. Zet ondertussen een waterkoker aan met 800 ml water. Voeg de bouillon blokjes en het water toe aan de pan en roer goed door. Laat vervolgens de soep even 7 minuten op laag vuur staan met de deksel erop. Voeg als laatste de cannellinibonen en 1 el italiaanse kruiden toe aan de soep. Serveer de soep met parmezaanse kaas als topping. Eet smakelijk!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap