Griekse maaltijdsalade

Hoofdgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • ½ krop lollo rosso sla
  • ½ gele paprika
  • 2 trostomaten

Zelf toevoegen
  • ½ rode paprika
  • 200 gram feta
  • 100 gram haricot verts
  • ½ komkommer
  • 10 groene olijven
  • 10 zwarte olijven
  • 2 eetlepels wijnazijn
  • 6 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper


Griekse maaltijdsalade van

Dop de haricot verts en blancheer ze beetgaar. Spoel ze af met koud water. Snijd de sla in repen. Snijd e komkommer in de lengte door en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika’s in parten en verwijder ook hiervan de zaadlijsten en de zaadjes. Snijd de komkommer, de tomaten en de paprika’s in blokjes. Klop de olie, azijn en de kruiden door elkaar tot een dressing. Meng alle overige ingrediënten door elkaar. Serveer de salade met een stuk brood uit de Streekmolenkrat van deze week. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap