Groene gazpacho met komkommer

Voorgerecht Of Lunch voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1 grote komkommer

Zelf toevoegen
  • 1 knoflookteen
  • 20 gram basilicum
  • 50 ml olijfolie
  • 50 ml wittewijnazijn
  • 100 ml koud water
  • Peper en zout


Groene gazpacho met komkommer van

Was de komkommer en snijd in kleine stukjes. Ontvel de knoflookteen. Pak een blender en voeg de komkommer, knoflook, baslicium, spinazie, olie, peper, zout, azijn en het water toe. Blend het geheel goed zodat het een gladde massa wordt. De gazpacho is leuk te serveren in een mooi kristallen glas.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap