Groente taart

Hoofdgerecht Of Lunch voor 4 personen, 40 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 2 sjalotjes
  • 1 pastinaak
  • 2 rode bieten
  • 1 aardappel

Zelf toevoegen
  • 2 tenen knoflook
  • 50 gram roomboter
  • Feta
  • 200 gram bladerdeeg
  • Peper en zout
  • Honing
  • Roosmarijn
  • Olijfolie


Groente taart van

Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet een pan met water op het vuur. Was de groenten en snijd in plakken van 1 cm dik. Kook de pastinaak, rode bieten, en aardappel plakken ongeveer 10 minuten in de pan met kokend water. Schil de ui en knoflook en snijd fijn. Zet vervolgens een koekenpan op het vuur met olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook. Verdeel de groenten over een ovenschaal, verdeel de ui en knoflook eroverheen, strooi er wat peper, zout en roosmarijn overheen en verkruimel de feta. Verwarm de roomboter in een pan met wat honing erbij en giet de vloeibare boter over de groenten. Leg de plakken bladerdeeg over de groenten heen, prik er met een vork een paar gaatjes in en bak de ovenschaal 25 minuten in de oven.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap