Groentelasagne met aardappel (basis)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 1 tros tomaten
  • 1 grote courgette
  • 2 grote aardappels

Zelf toevoegen
  • 50 gram geraspte kaas
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 scheutjes olijfolie
  • Zout en peper naar smaak


Groentelasagne met aardappel (basis) van

Verwarm de oven voor op 200┬░C. Schil de aardappels en snijd deze in plakken van ongeveer een centimeter. Meng de aardappels met de olijfolie en zout en peper. Zet de aardappels 15 minuten in de oven. Snijd in de tussentijd de courgette en de tomaten in dikke plakken. Rits de naaldjes van de rozemarijntakjes. Haal na 15 minuten de ovenschaal uit de oven en voeg de plakken courgette en tomaat toe aan de aardappels. Sprenkel er wat extra olijfolie overheen. Strooi de rozemarijnnaaldjes en de geraspte kaas erover heen. Zet de schaal terug in de oven en gaar het geheel gedurende 15 minuten. Serveer de groentelasagne met een frisse sla van lollo bionda en radicchio. Heb je nog wat mosterddille dressing over van de krat van week 28-29? Sprenkel deze over de salade. Smakelijk eten!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap